Avem o țară frumoasă, plină de locuri spectaculoase. Împreună cu voi, vrem să le descoperim și pe cele mai puțin cunoscute, dar la fel de speciale. Acele locuri din România cu care voi vă mândriți, pentru că acolo trăiți.

A venit timpul să-și găsească și ele un binemeritat loc pe harta noastră, pentru a fi cunoscute de cât mai mulți iubitori de natură. Și ce alt mod mai frumos de a le descoperi există, decât îmbinând gătitul cu natura?

Anul trecut, Chef Alex Petricean a dus bucătăria de vară Hanul Boieresc în locuri spectaculoase din natură, locuri de care am auzit cu toții.

Anul acesta, cu ajutorul vostru, vrem să punem în valoare locurile frumoase mai puțin cunoscute, dar de voi știute.

Dacă va fi cel propus de tine, câștigi vouchere de cumpărături, în valoare de 500 de ron, valabile în orice magazin PENNY.

premii

Ce trebuie să faci?

Pune pe hartă următorul loc în care va găti Chef Alex Petricean. Noi îl vom face cunoscut tuturor.

Pasul 1

Alege un magazin PENNY din zona ta.

Pasul 2

Propune un loc fain cu care te mândrești, la maxim o oră și jumătate de mers cu mașina de magazinul PENNY.

Pasul 3

Urmărește rezultatul jurizării și află dacă ai câștigat vouchere de cumpărături. Dacă locația aleasă a fost propusă de mai mulți utilizatori, câștigătorul va fi desemnat printr-un mecanism de tombolă.

Află dacă ești unul dintre câștigători.

Pune pe hartă locul cu care te mândrești!

Totul începe de la PENNY, mai exact de la un magazin PENNY din zona ta. De acolo Alex va lua produsele Hanul Boieresc, iar regula este ca locul pe care îl propui să fie la maxim o oră și jumătate de mers cu mașina față de magazin. Normal, cu cât e mai aproape, cu atât produsele rămân mai fresh, regulă generală.

Așadar, te invităm să completezi câmpurile care apar, după ce selectezi magazinul, și să dai oricate detalii ai nevoie despre locul fain cu care te mândrești, de la tine din zonă.

Vezi ce locuri din zona ta au primit deja recomandări. Dacă locația aleasă a fost propusă de mai mulți utilizatori, câștigătorul va fi desemnat printr-un mecanism de tombolă.